Εκδηλώσεις για την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ του ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Εκδηλώσεις για την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ του ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις των τεσσάρων ΚΑΠΗ της πόλης μας, που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης μαζί με το προσωπικό, με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου & την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων του “ΑΠΟΛΙΣ” σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα. Η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη και τις δύο ημέρες, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές!

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, ευχαρίστησε για την παρουσία τους τα μέλη των ΚΑΠΗ, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκο Κακαβά, καθώς και τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ που με ιδιαίτερο ζήλο αφουγκράζονται τις ανάγκες των μελών.
Η Δημοτική Αρχή, αποδεικνύει ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της έχει τον άνθρωπο και πρόθεση της είναι να αυξηθούν και να αναβαθμιστούν οι παροχές που αξίζουν να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος ανήγγειλε πως ήρθε η στιγμή να γίνει πράξη η υπόσχεση για την παρουσία δύο γιατρών (Παθολόγου & Πνευμονολόγου) στο χώρο των ΚΑΠΗ και πως θα ξεκινήσει άμεσα η συνταγογράφηση φαρμάκων, προκειμένου να διευκολυνθούν και να ανακουφιστούν τα μέλη.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ από τη Δημοτική Αρχή της πόλης έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Χριστόπουλος, Θανάσης Σκαλιστήρας, Κατερίνα Σταματοπούλου, Χρυσάνθη Παχίδου και Παναγιώτης Κάκαλης.
Επίσης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Θοδωρής Λάππας (Πετρούπολη Μαζί), Μάνος Συλλιγνάκης (Πετρούπολη Νέα Αρχή), Νίκος Σακούτης (ΡΑΚ) και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέλιος Χρυσικός, Γιώργος Βαμβακάς, Εμμανουήλ Ραγκούσης, Νικόλαος Μαλαθρίτης , Γεωργία Γεωργακά  και Χρηστος Κυριάκος.
Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ Θοδωρής Λαγός και Γιώργος Τομαής, καθώς και η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου που τραγούδησαν και έψαλαν τα κάλαντα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη – Αριστόβουλου Μαστροσπύρου.