Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ».

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ».

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ»
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, το διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης των Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού “ΦΑΕΘΩΝ” έκοψε για πρώτη φορά σε ανοικτή εκδήλωση την Βασιλόπιτά του, στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Ιλίου.
Η Πρόεδρος Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης «Φαέθων» κ. Στέλλα Γκιόκα-Λιόση, καλωσόρισε τους επισήμους αλλά και τον κόσμο που παραβρέθηκε, τονίζοντας μεταξύ άλλων το εξής: «Η συμμετοχή σας σε αυτή μας την εκδήλωση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται εδώ και 14 χρόνια με στόχο και ευχή μας για το 2020 να αυξήσουμε τους ωφελούμενούς μας, αφυπνίζοντας κάθε ενδιαφερόμενο, έφηβο, γονέα, εκπαιδευτικό».

Την εξαιρετική σημασία της πρόληψης επισήμαναν και οι δήμαρχοι Ιλίου Νίκος Ζενέτος και Πετρουπόλεως Στέφανος Βλάχος, ευχαριστώντας θερμά τους εργαζόμενους του «ΦΑΕΘΩΝΑ» για την αντοχή, την επιμονή και την υπομονή τους.
Την εκδήλωση αγκάλιασαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος- Γαβριήλ Βλάχος, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο τέως Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Αθανασία Παπασπύρου, ενώ από την Δημοτική Αρχή της πόλης μας το παρών έδωσαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών & Γραμματέας Δ.Σ «Φαέθωνα» Κατερίνα Σταματοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Φώτης Χριστόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης Μάνος Συλλιγνάκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Διοίκησης των Δήμων Ιλίου & Αγίων Αναργύρων – Καματερού, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων κ.ά.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά των εργαζομένων.