Ευθύνη όλων μας η καθαριότητα της Πετρούπολης

Ένας από τους στόχους που τέθηκε προς άμεση υλοποίηση από τη νέα Δημοτική Αρχή, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, με προμετωπίδα την καθαριότητα.

Ήδη, έχει ξεκινήσει το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων. Μετά την επισκευή και του δεύτερου πλυντηρίου, θα υλοποιηθεί η στόχευση μας για τακτικό πλύσιμο όλων των κάδων της πόλης ανά 11 ημέρες, από 22 που γίνεται σήμερα με το ένα όχημα.

Ευθύνη όλων μας η καθαριότητα της Πετρούπολης

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ενεργειών μας για πιο καθαρή Πετρούπολη, παρά την έλλειψη προσωπικού, ήδη δύο συνεργεία εργάζονται για τον καθαρισμό των υπολειμμάτων γύρω από τους κάδους.

Για πρώτη φορά, ένα ακόμη φορτηγό, μαζεύει κατά τις απογευματινές ώρες, ογκώδη αντικείμενα και επιπρόσθετα έχει καταρτιστεί ένα ακόμα πρόγραμμα ανακύκλωσης που προχωράει σε αποκομιδή κάθε Κυριακή ξημερώματα.

Φιλοσοφία μας είναι πως «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και βάσει αυτής θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με όσους πόρους διαθέτουμε, για να βελτιώνεται συνεχώς η καθαριότητα στην πόλη. Συμπαραστάτες μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι οι εργαζόμενοι, γι’ αυτό θέλουμε και δημόσια να τους ευχαριστήσουμε.

Ευθύνη όλων μας η καθαριότητα της Πετρούπολης

Ο στόχος για μια πόλη καθαρή, δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την καθοριστική συμβολή των κατοίκων της.

Η καθαριότητα είναι ευθύνη όλων μας. Ζητάμε, από την καθεμιά και από τον καθένα να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια, διευκολύνοντας τις δράσεις καθαριότητας, ανακυκλώνοντας περισσότερο και ενημερώνοντας, όταν χρειάζεται, τον Δήμο (είτε με μήνυμα στο Messenger της σελίδας του στο Facebook, είτε στο τηλέφωνο 210 5021300).