Χρώματα, Κέφι και Ενθουσιασμός στην Καρναβαλική Παρέλαση της πόλης μας!

Χρώματα, Κέφι & Ενθουσιασμός στην Καρναβαλική Παρέλαση της Πετρούπολης!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Πετρούπολης, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.
Το απόγευμα της Κυριακής, η κεντρική Λεωφόρος 25ης Μαρτίου γέμισε από νιάτα, χρώματα και ξέφρενο κέφι!
Η μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή και την καλή διάθεση πολλών πληρωμάτων από σχολεία της πόλης μας, αθλητικές ομάδες, Εθνικοτοπικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους, αλλά και από ιδιωτικούς φορείς του Δήμου μας, τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους και την αγαστή συνεργασία μας.

Σημαντική ήταν η ενίσχυση και η θετική διάθεση των εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης.
Μετά την λήξη της παρέλασης, η γιορτή συνεχίστηκε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου. Ο παραδοσιακός αλευροπόλεμος (έθιμο που έχει καταβολές από το Βυζάντιο και κρατεί ακόμα στο Γαλαξίδι), ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.
Η Πλατεία γέμισε χρώματα & παιδικά χαμόγελα, κέφι & χαρά! Η παράσταση από σαπουνόφουσκες, ο μάγος, το θέατρο σκιών και το εργαστήριο αποκριάτικων κατασκευών που πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια, αγκαλιάστηκαν με ενθουσιασμό από τους μικρούς μας φίλους.
Τη βραδιά έκλεισε ο Γιώργος Γερολυμάτος με τη λαϊκή του ορχήστρα, μαγεύοντας τον κόσμο, που συμμετείχε τραγουδώντας και χορεύοντας.
Φωτογραφίες: George Panos Photography