Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πετρούπολης
Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πετρούπολης
Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια γέμισε η πλατεία Ηρώων Αγωνιστών 1821 (στρογγυλή πλατεία) της Πετρούπολης, κατά την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης.
Μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πετρούπολης και έσπευσαν να απολαύσουν το άναμμα του δέντρου, να φωτογραφηθούν και να ανταλλάξουν ευχές με τους αγαπημένους τους!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων της πόλης.
Το σήμα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ασφάλεια και αγάπη.
Η τελετή φωταγώγησης έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης, με τον Δήμαρχο να καλεί τους πολίτες να λάβουν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας.
Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου και με το σύνθημα «Πετρούπολη Γιορτή, Χριστούγεννα Μαζί» κάλεσε τους πολίτες να γιορτάσουν χωρίς να εφησυχαστούν, για να ξορκίσουν το κακό της πανδημίας και να κερδίσουν όλοι μαζί το στοίχημα της χαράς και της διασκέδασης, συμπληρώνοντας ότι «όλοι μαζί, θέλουμε και μπορούμε να χαρούμε, διαφυλάσσοντας στο ακέραιο, το αγαθό της δημόσιας υγείας».
Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, με τον Άγιο Βασίλη τον Μολυβένιο Στρατιώτη τα Ξωτικά και την ομάδα του Bubble Show που υποδέχτηκαν και ψυχαγώγησαν τους παρευρισκόμενους. Παράλληλα το χριστουγεννιάτικο τρενάκι έκανε το εορταστικό του ντεμπούτο, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους περιμετρικά της πόλης, ενώ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.
Η όμορφη βραδιά κορυφώθηκε με πολύ κέφι και τραγούδι και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τσαλίκη σε μια μοναδική εορταστική συναυλία!
Φωτογραφίες: George Panos Photography