Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

Ευχαριστήρια Επιστολή για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, παρέλαβε μια σημαντική ποσότητα από ροκανίδι για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, αντιμετώπισαν άμεσα και αποτελεσματικά τη διαρροή πετρελαίου στο οδόστρωμα (πιθανόν από κάποιο όχημα τροφοδοσίας καυσίμων θέρμανσης), διαστρώνοντας μεγάλη ποσότητα από πριονίδι προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

 Μετά την κοινοποίηση του συμβάντος από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πετρούπολης, συμπολίτης μας και ιδιοκτήτης εταιρείας με ροκανίδια, επικοινώνησε με τον Δήμο μας και προσέφερε σημαντική ποσότητα από ροκανίδι για την κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Rokanidia Fotiou (http://www.rokanidia-fotiou.com/?fbclid=IwAR3kEge8M4HXFbD1uGriOI5LLrjFG_2JI6XJ76viDatlo2Qvo8ScIPK-KGw) για τη δωρεά και την υποστήριξή της.

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε εν μέσω υγειονομικής κρίσης, χειρονομίες σαν αυτή που διακρίνονται από ευαισθησία και κοινωνική προσφορά, θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση ώστε να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.Top of Form

Ευχαριστήρια Επιστολή για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου Πετρούπολης