Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκο Κακαβά, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό.

Στο πλαίσιο της γόνιμης και εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην πόλη μας, όπως τα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει η τοπική Μονάδα Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. με μόνιμο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό και η άμεση αναγκαιότητα και προτεραιότητα κάλυψης συγκεκριμένων ειδικοτήτων ιατρών, όπως Παιδιάτρου και Καρδιολόγου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε καλό κλίμα συναίνεσης, ο κ. Ροϊλός δήλωσε πως θα προγραμματίσει άμεσα επίσκεψη στον Δήμο μας καθώς και στο κτήριο που στεγάζεται η τοπική Μονάδα Υγείας Π.Ε.Δ.Υ., ενώ δεσμεύτηκε για την πλήρη στελέχωση της με ιατρούς και εργαστήρια, προκειμένου να παρέχει επαρκείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πολίτες της Πετρούπολης.

Στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.