Αναρριχητικό φινάλε με στόχο την κορυφή για τον Δήμο Πετρούπολης, στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με μία πιο extreme δράση, αυτή της αναρρίχησης, ολοκληρώνεται η πλούσια συμμετοχή του Δήμου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό-Ορειβατικό Σύλλογο της πόλης, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 αναρρίχηση βράχου στο νέο αναρριχητικό πεδίο του Συλλόγου.
Θα προηγηθεί Πεζοπορική Διαδρομή 2 χλμ. με αφετηρία το αμαξοστάσιο του Δήμου στις 17:30 και προορισμό το νέο αναρριχητικό πεδίο. Εκεί θα πραγματοποιηθεί επίδειξη αναρρίχησης σε βράχο από έμπειρους αναρριχητές και θα υπάρξει δυνατότητα δοκιμής της εμπειρίας, για όσους το επιθυμούν.

Λόγω του Covid 19 οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 10:00 – 13:00 στα τηλέφωνα: 213 2024400 – 401.

Η επιλογή και ο συντονισμός των δράσεων, έγινε από το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης και το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Πετρούπολης.