Επανασύνδεση Ηλεκτρικού Ρεύματος για νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα.
Επίσκεψη στα σχολεία της Πετρούπολης από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας.
Επίσκεψη στα Σχολεία της Πετρούπολης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Κακαβά, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης μίας εβδομάδας επαναλειτουργίας, κατά την οποία εφαρμόστηκε η εκ περιτροπής προσέλευση των μαθητών.
Όπως προέκυψε από την καταγραφή των πρώτων ημερών, οι μαθητές τόσο των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων όσο και των Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών της πόλης, επέστρεψαν στα θρανία με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής, ενώ η προσαρμογή της σχολικής κοινότητας στα νέα δεδομένα έγινε με απόλυτη ασφάλεια, τηρουμένων των κανόνων υγιεινής, χάρη στις προσπάθειες όλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πετρούπολης μερίμνησε και προχώρησε εγκαίρως στην πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού καθαριότητας, εν όψη της επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχής και σχολαστική απολύμανση και καθαριότητα των χώρων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους.
Η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Πετρούπολης, θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας για την αποτίμηση της κατάστασης και την επίλυση κάθε προβλήματος, έως ότου ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά.