Χριστούγεννα στην Πετρούπολη!

Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Πετρούπολης συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου

 

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 11.00, οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν και θα χαρούν σε μία Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Παιδική Χαρά της Αγίας Τριάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Εργαστήριο της Αγιοβασιλίτσας, μπαλονοκατασκευές, μαλλί της γριάς και face painting, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης του Τμήματος Αγιογραφίας του Δήμου Πετρούπολης, με θέμα «Παναγία Ιεροσολυμίτισσα», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου), στον 3ο όροφο.

Η έκθεση θα λειτουργήσει και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 11.00-13.00 και 18.00-22.00.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους στην Πλατεία ΗΡΩ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: πινιάτες, bubble show, μαλλί της γριάς και μπαλονοκατασκευές, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Επίσης, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 15.00, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πετρούπολης, καθώς και οι Πολιτιστικοί και Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι της πόλης μας, θα προσφέρουν ευχές, κάλαντα, χορούς και κεράσματα, σε δεκάδες σημεία της Κεντρικής Λεωφόρου, από τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Σινέ Πετρούπολις» έως και τη συμβολή με την οδό Κεφαλληνίας.

Η Γιορτή των Τμημάτων Προπαιδείας και Προθεωρίας του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου), από τις 11.00 έως τις 12.30.

Το Χριστουγεννιάτικο Τρένο της Πόλης θα βρίσκεται μαζί μας, καθημερινά, από τις 12.00 έως τις 20.00 με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία ΗΡΩ.

 

Χριστούγεννα στην Πετρούπολη!