Ενημέρωση για την 2η "ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΟΑΕΔ" από τον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 2η “ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΟΑΕΔ” στο ξενοδοχείο Intercontinental, στην Αθήνα.

Στην “ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΟΑΕΔ” συμμετέχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως βιομηχανίας τροφίμων, μεταφορών-logistics, πληροφορικής, παροχής ιατρικών & νοσηλευτικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, παροχής υπηρεσιών φύλαξης, τεχνικών/κατασκευών, διαφήμισης κ.α. και προσφέρουν πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας σε όλη την Αττική, διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν, οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:https://www.oaed.gr/hmera-karieras-2021

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed.