Έναρξη εγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πετρούπολης για το σχολικό έτος 2021 - 2022

Έναρξη εγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πετρούπολης για το σχολικό έτος 2021 – 2022

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 οι εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021 – 2022, με διάρκεια έως και τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

• Οι γονείς/κηδεμόνες υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση προς το Τμήμα των Παιδικών Σταθμών για τις εγγραφές και επανεγγραφές στο e-mail:
paidikoi@petroupoli.gov.gr
• Οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης και αξιολόγησης των αιτήσεων εγγραφής θα ανακοινωθούν στις 16 Ιουνίου 2021
• Ορίζεται διάστημα ενστάσεων επί της μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφής από 17 Ιουνίου έως και 19 Ιουνίου 2021 και θα κατατεθούν ηλεκτρονικά στο e-mail: paidikoi@petroupoli.gov.gr.

Oι γονείς που είναι δικαιούχοι των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είναι απαραίτητο να καταθέσουν το αντίστοιχο voucher, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται να παρακολουθούν την πορεία των προγραμμάτων, στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr).

Τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των προγράμματων Ε.Σ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα έντυπα και τη μοριοδότηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδικών Σταθμών, κα Νικολακοπούλου Χριστίνα, στο τηλέφωνο 2105064079 και ώρες από 8:00 έως 14:00.

Δείτε και συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής – Επανεγγραφής ΕΔΩ
Κατεβάστε το κείμενο της Βεβαίωσης του Παιδιάτρου ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την μοριοδότηση ΕΔΩ