ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες για τη διαδικασία εγγραφών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, για το σχολικό έτος 2020 – 2021.
Κατά τη νέα σχολική χρονιά, στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς της Πετρούπολης θα γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση και στους Παιδικούς Σταθμούς από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων Εγγραφής – Επανεγγραφής στους Δημοτικούς Σταθμούς της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021 έχει ως εξής:

  • Αρχικά, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσω του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. η πρόσκληση και οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με βάση τα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ (φέτος, για πρώτη φορά εξετάζεται η συμμετοχή των μητέρων που εργάζονται στο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ). Η πρόσκληση αναμένεται να αναρτηθεί στα μέσα Ιουνίου 2020.
  • Κατόπιν, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ε.Σ.Π.Α. και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων, θα ακολουθήσει πρόσκληση του Δήμου Πετρούπολης, για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση – ενημέρωση για την ημερομηνία έναρξης κατάθεσης δικαιολογητικών στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της  ΕΕΤΑΑ.