Παρέμβαση του Δημάρχου Πετρούπολης στον Ο.Α.Σ.Α.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, πραγματοποίησε σήμερα (26/1) συνάντηση στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Α., με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας, Δημήτρη Αποστολίδη. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλη μας.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των δρομολογίων των λεωφορείων, ώστε να αποφευχθεί η διαπιστωμένη ταλαιπωρία των δημοτών που καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επισήμανε στον κύριο Αποστολίδη, την ιδιαιτερότητα της Πετρούπολης όντας ”τερματικός” Δήμος υπογραμμίζοντας πως η πλειοψηφία των κατοίκων του είναι εργαζόμενοι με πάγιες ανάγκες καθημερινής μετακίνησης.

Επιπλέον, ο κ. Σίμος, αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη μας.

Τέλος, ζήτησε να σχεδιαστεί μία νέα γραμμή που θα συνδέει απευθείας την πόλη μας με το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας, το «Αττικόν».

Ο κύριος Αποστολίδης, αναγνώρισε τη σημαντικότητα και την επικαιρότητα των αιτημάτων των κατοίκων, που μετέφερε ο κύριος Σίμος, αναφέροντας όμως, πως η ανταπόκριση και ικανοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν καθίσταται δύσκολη με γνώμονα την έλλειψη οχημάτων καθώς και προσωπικού.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με δεδομένο την εκ νέου εξέταση των δυνατοτήτων του Ο.Α.Σ.Α. για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Πετρούπολη.