Δωρεάν υπηρεσίες βασικής περιποίησης σε ευάλωτες ομάδες πολιτών από την ΔΕΠΙΣ Πετρούπολης
Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Πετρούπολης, συνεργαζόμενη με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, προσέφερε για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δωρεάν υπηρεσίες βασικής περιποίησης μαλλιών (λούσιμο, χτένισμα κούρεμα και βαφή) σε ευάλωτες ομάδες πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση.
Η ιδέα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης προέκυψε από τη διαπίστωση, των μελών της ΔΕΠΙΣ Πετρούπολης, πως δεν είναι λίγοι εκείνοι οι συνάνθρωποι μας, που για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το κομμωτήριο λόγω οικονομικής δυσχέρειας.
Πολύτιμος υποστηρικτής και αρωγός σε αυτή την πρωτοβουλία στάθηκε το κομμωτήριο «DK hair & make up» της πόλης μας, που προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του στις μητέρες και τα παιδιά των Μονογονεϊκών, Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών της Πετρούπολης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του προς τις κοινωνικές ομάδες που πραγματικά χρειάζονται στήριξη.
Στόχος όλων εκείνων που συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία ήταν τα μέλη των Κοινωνικών Δομών της πόλης μας (τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για λόγους ψυχολογίας) να έχουν πρόσβαση στη βασική φροντίδα των μαλλιών, χωρίς διαχωρισμούς, ώστε να μπορέσουν, στα χέρια των έμπειρων επαγγελματιών, να αισθανθούν το ενδιαφέρον και τη φροντίδα που έχουν ανάγκη στην καθημερινή τους ζωή και ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο.
Θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου «DK hair & make up» Δήμητρα Καραθανάση, η οποία με πολύ μεγάλη γενναιοδωρία συνέβαλε στο εγχείρημά μας, καθώς και στην ομάδα των κομμωτών της, που στήριξαν εθελοντικά αυτήν την προσπάθεια.
Στη φωτογραφία: η Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) Πετρούπολης Κατερίνα Σταματοπούλου, με την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου «DK hair & make up» Δήμητρα Καραθανάση.