Παραλαβή υγειονομικού υλικού
Προσφορά Υγειονομικού Υλικού για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πετρούπολης από τον ΟΛΠ και την COSCO.

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης παραβρέθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στην τελετή παράδοσης Υγειονομικού Υλικού (προστατευτικές μάσκες και γάντια μιας χρήσεως) από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς και τον όμιλο της Cosco Shipping για τις ανάγκες και την προστασία των εργαζομένων στους τομείς καθαριότητας των Δήμων του Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Η Παράδοση του υγειονομικού υλικού πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών – Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του προέδρου της ΟΛΠ Α.Ε Yu Zenggang.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι των επτά δήμων της Δυτικής Αθήνας (Πετρούπολης, Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας) που αποδέχθηκαν τη δωρεά. Από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου Πετρούπολης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φώτης Χριστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου.
Το υγειονομικό υλικό θα διατεθεί για την προάσπιση της υγείας των εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Πετρούπολης που εξακολουθούν να επιτελούν ένα σημαντικό έργο για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας.