Δήμος Πετρούπολης

Ξεκινούν την Κυριακή απολυμάνσεις σε πεζοδρόμια, πλατείες και πάρκα του Δήμου Πετρούπολης

Στα πλαίσια της διαφύλαξ

ης της υγείας των πολιτών, συνεχίζεται από τη Δημοτική Αρχή Πετρούπολης η λήψη έκτακτων και ενδεδειγμένων προληπτικών μέτρων, τα οποία θα συντείνουν στη διαφύλαξη της υγείας των κατοίκων της πόλης μας και στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Σε συνέχεια των περαιτέρω προληπτικών δράσεων, μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Φώτης Χριστόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Νίκο Κακαβά και τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Βενετσιάνο Μανωλάκο, ο Δήμος Πετρούπολης προχωράει σε απολυμάνσεις εξωτερικών χώρων (πεζοδρόμια, πλατείες και πάρκα) με διοξείδιο του χλωρίου.

Κατά τη σύσκεψη μελετήθηκαν από κοινού οι προδιαγραφές του προϊόντος, ο τρόπος χρήσης του και η αποτελεσματικότητά του.
Η διαδικασία απολύμανσης θα ξεκινήσει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 και θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τον εξοπλισμό της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Περιβάλλοντος.
Η απολύμανση εξωτερικών χώρων, είναι ένα ακόμη μέτρο που λαμβάνει ο Δήμος Πετρούπολης, για τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού στην πόλη μας.