Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή.
Ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνέχεια ανακοίνωσης από την ΔΕΔΔΗΕ, για την ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή, σας ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 θα υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης, από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (Κ. Βάρναλη – Ελαιών – Θράκης – Κερασόβου – Βέργας – Σολωμού – Θράκης – Θεσσαλίας – Δωδεκανήσου – Επτανήσου – Ρήγα Φεραίου), κάτι που ενδέχεται να έχει ως συνέπεια τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης θα έχει διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 8 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και ως εκ τούτου δε δύναται να εξυπηρετήσει τους πολίτες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο: 2105062961.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης από την ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα από τον σύνδεσμο: