Απογραφή 2021: Σε εξέλιξη η απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Ο Δήμος Πετρούπολης σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».
Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και του Υπουργείου Υγείας.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 3ης Συνάντησης των Ακαδημιών Γονέων εδώ

Για να παρακολουθήσετε τη Συνάντηση της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου 2021 με θέματα «Έκθεση των παιδιών σε βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (προϊόντα, τρόφιμα): πώς το περιορίζουμε;» & «Εμβολιασμοί παιδιών & εφήβων/ασφάλεια εμβολίων»
θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ: https://youtu.be/s0wvF-b0gAU

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τις διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία πατήστε εδώ: http://eddyppy.gr/wp-content/uploads/2021/11/diafylikes-sxeseis-fylladio.pdf

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο: info@eddyppy.gr