Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Θεμελίωσης του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Πετρούπολης
Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης τελέστηκε την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, η θεμελίωση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Πετρούπολης.
Η σεμνή τελετή που σηματοδότησε την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση ενός «σημαντικού ορόσημου» για την πόλη μας, πραγματοποιήθηκε παρουσία της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων των Εθνικοτοπικών & Αθλητικών Συλλόγων – Σωματείων της πόλης και πλήθος κόσμου.
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος – Γαβριήλ Βλάχος, κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και υπερήφανος που ένα τόσο μεγάλο και απολύτως αναγκαίο έργο για την πόλη θεμελιώθηκε και μπήκε σε τροχιά υλοποίησης κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας, ευχαριστώντας όλους όσοι συντέλεσαν σε αυτό. «Η εξεύρεση οριστικής λύσης στο επί δεκαετιών πρόβλημα στέγασης του Δημαρχείου Πετρούπολης βρέθηκε από την πρώτη ημέρα της θητείας μου στην κορωνίδα των προτεραιοτήτων μου. Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον Δήμο μας, γιατί τα όνειρα όλων των Διοικήσεων από την ίδρυση της πόλης το 1948 μέχρι και σήμερα, υλοποιούνται από τη δική μας Διοίκηση. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια που θα παραδώσουμε ένα τόσο εμβληματικό έργο στον λαό της Πετρούπολης. Επιτέλους ο Δήμος μας αποκτά το δικό του σπίτι!».