Ο Δήμος Πετρούπολης χαιρετίζει τη νέα - ενιαία Ποδοσφαιρική «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
Πάγια επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής Πετρούπολης, εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν η ενοποίηση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της πόλης μας σε μία ενιαία και αδιαίρετη Ακαδημία.
Μια Ακαδημία που θα προσφέρει ποιοτική αναβάθμιση, όχι μόνο σε Ποδοσφαιρικό – Αθλητικό επίπεδο, αλλά και σε Κοινωνικό, Παιδαγωγικό, Πνευματικό και Ψυχολογικό. Που θα βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση της καλλιέργειας του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής του εκπαιδευόμενου και όχι προς τις ανταγωνιστικές τακτικές που είναι αντίθετες με το πνεύμα του αθλητισμού και εις βάρος του «ευ αγωνίζεσθε» μεταξύ των Σωματείων.
Ο Δήμος Πετρούπολης, δια του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Στέλιου Χρυσικού, θα σταθεί αρωγός και εγγυητής στην πρωτοβουλία τριών Συλλόγων της πόλης μας για μια Ακαδημία ισχυρή, με στόχο την ώθηση της νεολαίας στον αθλητισμό και την ανάδειξη των ταλαντούχων παιδιών της πόλης μας.
Οι Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες των Συλλόγων «Άρης», «Κεραυνός» και «Αναγέννηση», ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία πρότυπο και δημιούργησαν την «Ακαδημία Πετρούπολης».
Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια, που θα αποτελέσει ορόσημο και μια νέα αφετηρία για το ποδόσφαιρο της Πετρούπολης.
Μία κίνηση που δίνει το παράδειγμα σε πολλές άλλες ομάδες όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο…
Αυτόν της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος!