Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου» από τον Δήμο Πετρούπολης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου» που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας, σε συνεργασία με την Συμβουλευτική Εταιρεία Career Gate, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε εκτενής συζήτηση αναφορικά με τη «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου» για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, με τους δεκάδες μαθητές αλλά και τους γονείς που παρευρέθηκαν να εκφράζουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του τόνισε: «Η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας και της οικογένειας είναι η αυτονόητη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Μετά την τριετή και απολύτως επιτυχημένη εφαρμογή των Ψυχομετρικών Τεστ στο σύνολο των μαθητών της Α΄ Λυκείου με στόχο να ανακαλύψουν τις δεξιότητες και τα θέλω τους, διοργανώσαμε φέτος για πρώτη φορά την Ενημερωτική Ημερίδα για τη «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου», ώστε να μπορέσουμε να συνδράμουμε στην ιδιαιτέρως σημαντική και στρεσογόνα διαδικασία της ορθής επιλογής των σχολών από τους τελειόφοιτους μαθητές. Με δεδομένη την επιτυχία της εκδήλωσης και την ανταπόκριση που είχε στη μαθητική κοινότητα, δεσμεύομαι ότι ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά στο μέλλον θα πυκνώσουν».