Πραγματοποιήθηκαν  οι Επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής & Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου Πετρούπολης στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023»

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 οι πολυαναμενόμενες επιδείξεις των Τμημάτων Ρυθμικής & Ενόργανης Γυμναστικής, στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023».

 Στον ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου «Ν. Παξιμαδάς», τα τμήματα παρουσίασαν με άψογο συντονισμό και αθλητική δεξιοτεχνία προγράμματα υψηλού επιπέδου, εντυπωσιάζοντας το κοινό και αποδεικνύοντας έτσι τη δουλειά που έγινε καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τις Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του Δήμου.

Τα προγράμματα επιμελήθηκαν οι προπονήτριες και χορογράφοι των τμημάτων: Χριστίνα Αυλωνίτη, Μπέτυ Στρατικοπούλου και Άντζελα Χρόνη.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές των τμημάτων ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα Αθλητική περίοδο 2023 – 2024, με νέα προγράμματα και ακόμα μεγαλύτερη θέληση για άσκηση και υγεία, έτσι ώστε όλοι μαζί να επαναλάβουν την φετινή τους επιτυχία και να αποκτήσουν αξιομνημόνευτες εμπειρίες, πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού Θοδωρής Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Δραστηριότητας & ΚΑΠΗ Παναγιώτης Κάκαλης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Καζαδέης.

 

Δείτε το λεύκωμα φωτογραφιών των επιδείξεων