Με επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στον Δήμο Πετρούπολης
Όλη η Αττική, μια Πασχαλινή αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη
«Νονός, η επιστροφή!» Μπες και φέτος στον ρόλο σου!
Γίνε κι εσύ νονός… και πρόσφερε χαρά σε όλα τα παιδιά!
Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην εκστρατεία «Νονός, η επιστροφή!» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και διοργανώνει δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Λόγω της πανδημίας, υπάρχουν οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς και νονοί αδυνατούν να προσφέρουν τα Πασχαλινά δώρα που κάθε παιδί περιμένει.
Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ο Δήμος Πετρούπολης και φέτος δεν θα αφήσουν κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.
Τα Πασχαλινά δώρα (παιχνίδια, λαμπάδες, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί) θα συγκεντρωθούν και θα προσφερθούν στα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης.
Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
Η Δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 – 14:00 στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου.
Θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00 στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 210-5065885.