Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Θέατρο Πέτρας
Ο κύκλος Contemporary Ancients του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021, ολοκληρώνεται εντυπωσιακά με τρεις παραστάσεις στο Θέατρο Πέτρας.
Πιστό, για ακόμα μια φορά, στο πνεύμα εξωστρέφειας που το χαρακτηρίζει διαχρονικά, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου προχωρά σε μια σημαντική σύμπραξη με τον Δήμο Πετρούπολης και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πετρούπολης, με την ένταξη τριών πετυχημένων παραγωγών του στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.
Τρία νέα ελληνικά έργα, εμπνευσμένα από το Αρχαίο Δράμα, αναθέσεις του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου το καλοκαίρι που μας πέρασε, θα ζωντανέψουν ξανά στη δημοφιλή αθηναϊκή σκηνή της Πετρούπολης «Μίνως Βολανάκης». Πρόκειται για την κεντρική σκηνή του «Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας» που λειτουργεί αδιάλειπτα τα τελευταία 38 χρόνια, έχοντας καταγράψει σημαντική πορεία στην τέχνη και στον πολιτισμό.
Οι θεατρικές βραδιές ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου με την παράσταση γάλα, αίμα της Αλεξάνδρας Κ* σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα,
συνεχίζονται με την Κρεουργία του Γιάννη Μαυριτσάκη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα και
την παράσταση Η Φαίδρα καίγεται της Αμάντας Μιχαλοπούλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού στις 25 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.
Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Θέατρο ΠέτραςΤο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Θέατρο Πέτρας