«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ 2020»: ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ;

Η κωμωδία καταστάσεων του Χρήστου Γιαννακόπουλου «Τι ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ;», έρχεται στο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ» την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Είσοδος Ελεύθερη! Προαιρετική προσφορά τροφίμων μακρά διάρκειας για τη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πετρούπολης.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο του Θεάτρου (είσοδος στο θέατρο, τοποθέτησή στις θέσεις, παραμονή στο χώρο και έξοδος από αυτόν).

Το έργο πρωτοπαίχτηκε με πρωταγωνίστρια την Άννα Φόνσου και τον Ντίνο Ηλιόπουλο στο Θέατρο Κοτοπούλη – REX με μεγάλη επιτυχία. Για τον λόγο αυτό, ο Χρήστος Γιαννακόπουλος το παραχώρησε στην Άννα Φόνσου χωρίς δικαιώματα.

Πρόσφατα, ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου ΤΡΙΑΝΟΝ αυτή τη φορά με σκηνοθέτη την Άννα Φόνσου με μεγάλη επιτυχία και πάλι.
Το καλογραμμένο σενάριο του Χρήστου Γιαννακόπουλο, η σκηνοθετική πινελιά της Άννας Φόνσου και το πικάντικο θέμα που πραγματεύεται, έδωσαν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό!
Οι πρωταγωνιστές της παράστασης είναι όλοι από την Θεατρική Ομάδα του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ». Πρόκειται για ταλαντούχους ηθοποιούς που μπορούν να απογειώσουν το έργο.

Συντελεστές:
Επιμέλεια Σκηνοθεσίας – Φωτισμού – Μουσικής: Άννα Φόνσου
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια: Βεστιάριο του ιδρύματος
Επικοινωνία – Δημόσιες σχέσεις: Μαίρη Βιντιάδου

Ερμηνεύουν:
Λέανδρος: Δημήτρης Παπαδάτος
Ρίτα: Χριστίνα Κωνσταντινίδου
Φωφώ: Γιώτα Ζερδεβά
Αριστείδης: Νίκος Γεωργίου
Μπάρμπας: Βαγγέλης Τσιγαράς
Μητέρα: Ειρήνη Πεφάνη
Οδηγός: Κάμελ Αμπντί
Κοπέλα: Ειρήνη Δρακοπούλου
Παναγούλας: Πάντης Κούσης

Θέατρο Πέτρας: Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου
Θεατρική Παράσταση: «Τι σου λείπει;»
Ώρα έναρξης: 21:00, Διάρκεια: 110′
Είσοδος Ελεύθερη! Προαιρετική προσφορά τροφίμων μακρά διάρκειας για τη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πετρούπολης