Δήμος Πετρούπολης

Ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πετρούπολης για την Καθαρά Δευτέρα.

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, μετά από τις ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους και έπειτα από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στον νέο κορονοϊό, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των δήμων ευθύνης της.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020,  με την δέσμευση να πραγματοποιηθούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμος Πετρούπολης και οι Υπηρεσίες του, βρίσκονται σε καθολική ετοιμότητα και διαρκή εγρήγορση, προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα, εφόσον χρειαστεί, στις ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας.

Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και κεντρικό θέμα την εποχική γρίπη και τον κορονοϊό.
Βρισκόμαστε επίσης σε αναμονή της επίσημης κοινής ανακοίνωσης – δελτίου τύπου του Υπουργείου Υγείας & Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.