Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων - IUF στην Ελλάδα.
Η φετινή Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Οι φοιτητές, αλλά και οι μαθητές Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από 45 και πλέον Πανεπιστήμια και Κολλέγια από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων θα λάβει χώρα στις 8 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel Hotel και ώρα 13.00 με 18.00.
Στόχος της IUF, είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής, φοιτητής ή απόφοιτος, στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης.
Τι θα κερδίσουν οι ενδιαφερόμενοι από την επίσκεψή τους στην IUF;
Επαφή με περισσότερα από 45 Πανεπιστήμια από 12 χώρες
Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 12 χώρες και θα ενημερωθούν για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων.
Σεμινάρια και Παρουσιάσεις
Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χρήσιμες ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και άλλων οργανισμών, καθώς και να βρουν ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου.
Ψυχομετρικά τεστ και Συμβουλευτική
Θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να βοηθήσουν τους νέους να χαράξουν το κατάλληλο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι. Θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την EDMUNDO – Δωρεάν Συμβουλευτική για Διεθνείς Σπουδές.
Υποτροφίες
Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και τις οικονομικές διευκολύνσεις.
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν!
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους μέσω του site της έκθεσης www.iuf.gr επιλέγοντας την πόλη στην οποία θα παρευρεθούν.

2020-Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων