Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                         Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)

   Σας καλούμε στις 29 Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), προκειμένου να διεξαχθεί συζήτηση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ( ΣΒΑΚ ) .
   Είναι ένα από τα τρία προγράμματα με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος μας, προκειμένου να σχεδιάσει ένα πλάνο ενεργειών βελτίωσης της αστικής κινητικότητας και του επιπέδου διαβίωσης των δημοτών του.
   Ο σχεδιασμός αυτός θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση έργων, για τα επόμενα έτη, δίνοντας μεγάλη έμφαση στον άνθρωπο και στη αλλαγή της νοοτροπίας στη χρήση εναλλακτικών τρόπων κίνησης. Το ΣΒΑΚ θα περιλαμβάνει πακέτα μέτρων και παρεμβάσεων που θα αφορούν σε όλους τους τομείς της αστικής κινητικότητας και μεταφορών, ήτοι: πεζοί, ποδήλατα, ΜΜΜ, διαχείριση οδικής κυκλοφορίας, οδική ασφάλεια, στάθμευση, διευκόλυνση και ανεμπόδιστη προσπελασιμότητα.
   Οι σκέψεις και προτάσεις που θα κατατεθούν είναι πολύ χρήσιμες για το σχεδιασμό της μελέτης και κατ’ επέκταση για την υλοποίηση του προγράμματος που θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της πόλης μας.

   Για την συμπλήρωση/κατάθεση του ερωτηματολογίου  οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν:
–  είτε να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.
–  είτε αφου το κατεβάσουν από εδώ, να το συμληρώσουν και να το καταθέσουν στην γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (Κ. Βάρναλη 67, 1ος όροφος, στον κ. Στάθη Ιωαννίδη) είτε να το αποστείλλουν στο e-mail: texniki@petroupoli.gov.gr.

                                                            Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                         ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ
 

 


 

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123