“ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”   Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι ετήσιες αθλητικές εκδηλώσεις για τα σχολεία της πόλης μας. Την Δευτέρα 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έναρξη του προγράμματος “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”, σε συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού – Πολιτισμού και της Διεύθυνσης Παιδείας.
    Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με το άθλημα της πετοσφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης, όπου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας λαμβάνουν μέρος σε αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου “Ν. Παξιμαδάς”.
    Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης δείχνοντας επανειλημμένα την στήριξη της και την μέριμνά της προκειμένου όλο και περισσότεροι νέοι να έρχονται σε επαφή με τον Αθλητισμό υλοποιεί προγράμματα, όπως η “Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι”. Στόχος είναι τα παιδιά να ωφελούνται μαθαίνοντας μέσα από τον Αθλητισμό, να κοινωνικοποιούνται και να λαμβάνουν τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας.
    Την επόμενη εβδομάδα οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των σχολείων συνεχίζονται με τα Γυμνάσια της πόλης μας στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης.

                                                                             Η Δημοτική Αρχή
                                                                                09/03/2018

 “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”“ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123