ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.   Στα πλαίσια της φετινής θεματολογίας που πραγματοποιείται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς “ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ”, αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται ο τελευταίος άξονας που αφορά τα Απορρίμματα και την Ανακύκλωση.
   Όλο το προηγούμενο διάστημα στους παιδικούς σταθμούς πραγματοποιήθηκε η συλλογή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων σε συνεργασία των Διευθύνσεων Παιδείας και Καθαριότητας. Έτσι την Πέμπτη, 3 Μαΐου, τα απορριμματοφόρα του Δήμου μας πέρασαν από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς προκειμένου οι λιλιπούτειοι μαθητές με την ενεργή συμμετοχή τους να αποθέσουν α ανακυκλώσιμα είδη καθώς και να ευαισθητοποιηθούν με την ιδέα της ανακύκλωσης και της σωστής διαχείρισης των απορριμμάτων.
   Οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών διαπέρασαν με επιτυχία το μήνυμα στους μικρούς μας φίλους, ενισχύοντας την θετική στάση των παιδιών για την ενεργή τους συμμετοχή σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος από την τρυφερή αυτή ηλικία.
Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι δράσεις του φετινού προγράμματος με την εκπαιδευτική εκδρομή στο Άλσος της πόλης μας.

                                                     Η Δημοτική Αρχή
                                                        04/05/2018

 ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123