O ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», με προϋπολογισμό 451.628,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
    Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών για την αντικατάσταση ολισθηρών και φθαρμένων τμημάτων οδών του οδικού δικτύου του Δήμου Πετρούπολης, τα οποία σήμερα είναι διαστρωμένα με ασφαλτικό ή πλακοστρωμένα. Βρίσκονται δε σε σημεία της πόλης με πολύ μεγάλες κλίσεις (άνω του 15%) και επομένως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα τμήματα για την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών κατά τους χειμερινούς κυρίως μήνες. Η αντικατάσταση θα γίνει με υλικό, κατάλληλο για την κατασκευή πλήρως αντιολισθηρών μπετοδρόμων.
Το έργο συντίθεται από την ακόλουθη κατηγορία εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΪΑ, με προϋπολογισμό 364.216,25 € (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε., απρόβλεπτα και αναθεώρηση).
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από την Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, στην Πετρούπολη, οδός Κ. Βάρναλη 67, στις 18 / 07 / 2017 ημέρα Τρίτη. Ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10.00 π.μ.

 Συνημμένα αναρτώνται τα κάτωθι στοιχεία :
1. Διακήρυξη
2. Τεχνική Έκθεση
3. Προϋπολογισμός
4. Τιμολόγιο μελέτης
T.E.Y.Δ (doc) (pdf)