ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης, το Σάββατο και την Κυριακή, 18 και 19 Φλεβάρη.
    Το Σάββατο η εναρκτήρια παρέλαση με νταούλια, ντελάληδες και σάλπιγγες   στον κεντρικό δρόμο της πόλης κατέληξε στην πλατεία “Ηρώ”, η οποία φιλοξένησε δεκάδες παιδιά – μασκαράδες που διασκέδασαν μέσα από ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με χορούς, μπαλόνια και παιχνίδι στη φουσκωτή τσουλήθρα!
    Την Κυριακή μικροί και μεγάλοι μασκαράδες ένωσαν την αποκριάτικη διάθεσή τους με αυτή των παραδοσιακών τμημάτων χορού του Δήμου μας, της Φιλαρμονική και των εθνικοτοπικών και πολιτιστικών συλλόγων μας και διασκέδασαν στην καθιερωμένη παρέλαση του Δήμου. Η παρέλαση κατέληξε στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου όπου πραγματοποιήθηκε γλέντι με ορχήστρα, χορούς και κεράσματα. Την τιμητική του είχε όπως κάθε χρόνο το κάψιμο του καρνάβαλου!
    Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος της πόλης μας, Βαγγέλης Σίμος.
    Το ραντεβού των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων ανανεώνεται για το Σάββατο 25/02, στις 10:30 στην πλατεία “ΗΡΩ” και στις 13:30 στην πλατεία Αγ. Τριάδας. Ο Δήμος θα γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα στα Γήπεδα Γρηγορίου στις 11:30, όπου με αποκριάτικος ήχους και τη βοήθεια των κλόουν θα κατασκευάσουμε και θα στολίσουμε τους δικούς μας χαρταετούς.

Σας περιμένουμε όλους!!!  

                                                                                         Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
                                                                                               20/02/2017

 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ