49η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

    Το Σάββατο 15/07 & την Κυριακή 16/07, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η 49η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης.
    Οι κάτοικοι – αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στην προσφορά αίματος, πράξη που αποδεικνύεται σωτήρια για τους συνανθρώπους μας σε κρίσιμες στιγμές. Η προσέλευση για την αιμοδοσία εξελίχθηκε και τις δυο μέρες ομαλά.
    Από την μεριά του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ», που με αίσθημα ευθύνης για μία ακόμη φορά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ακέραιο. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους – αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
    Διαπιστώνουμε κάθε φορά, ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός συνδημοτών που δραστηριοποιείται στον τομέα της κοινωνικής συνεισφοράς.
    Καλούμε τους εθελοντές να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης μας και να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για την ενημέρωση και την διάδοση της αλληλεγγύης & του κοινωνικού εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

49η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ49η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ