Έναρξη της 1ης ΈΚΘΕΣΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ του Δήμου Πετρούπολης

Έναρξη της 1ης ΈΚΘΕΣΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ του Δήμου Πετρούπολης Την Παρασκευή 28/04 ξεκίνησε η “1η Έκθεση Ανθοκομίας” του Δήμου Πετρούπολης στην πλατεία ¨Ηρώ¨. Η πλατεία στολίστηκε με πολλές ποικιλίες και είδη φυτών, ενώ πλημμυρίστηκε από τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών. Οι πύλες της έκθεσης άνοιξαν επίσημα το Σάββατο, 29/04, παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχων, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου “έντυσε” με τις μελωδίες της την διοργάνωση.
    Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι 7 Μάη καθημερινά από τις 11:00 ως τις 21:00, ενώ το Σάββατο 06/05 η διοργάνωση θα πλαισιωθεί ξανά με πολιτιστικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική και τα τμήματα παραδοσιακών χωρών του Δήμου.
    Υπενθυμίζουμε ότι η διοργάνωση αυτή, γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, αποκλειστικά σε συνεργασία με τα τοπικά καταστήματα της πόλης και αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς δράσεων που προωθούν την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον, με πιο επίκαιρη αυτή του “Διημέρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Δενδροφυτεύσεων στο Ποικίλο Όρος”, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.
    Επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής, μέσα από αυτή την διοργάνωση, είναι να καλλιεργηθεί η ευαισθησία για την προστασία της περιοχής από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τα επικίνδυνα σχέδια όσων θέλουν να καταπατήσουν τον πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας και ταυτόχρονα να σηματοδοτηθεί η εκστρατεία για την αύξηση του πρασίνου στην πόλη μας.

 

Έναρξη της 1ης ΈΚΘΕΣΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ του Δήμου ΠετρούποληςΈναρξη της 1ης ΈΚΘΕΣΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ του Δήμου ΠετρούποληςΈναρξη της 1ης ΈΚΘΕΣΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ του Δήμου Πετρούπολης