ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ

    Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στην παιδική χαρά της Αγίας Τριάδας, η συγκέντρωση/ενημέρωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης, για το μείζoν ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τις διεκδικήσεις του Ιερού Ναού “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” Λαμίας.
    Στον κατάμεστο χώρο της παιδικής χαράς, παρόντες ήταν, σύσσωμη η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης και εκ μέρους της Αντιπολίτευσης οι κ.κ. Λάππας Θοδωρής, Νιαρχάκος Νιάρχος, Αγγελοπούλου Σταυρούλα, Σταγκουράκης Νίκος, Ζαχαράκης Κώστας, Μπουρνάς Ευθύμιος.
    Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος ενημέρωσε τους πολίτες για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα της καταπάτησης του Ποικίλου Όρους, για τις αντίστοιχες ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ο Δήμος Πετρούπολης για να υπερασπιστεί τις εκτάσεις που τελούν υπό διεκδίκηση, αλλά και για τις απαιτήσεις από την Κυβέρνηση, προκειμένου να δοθεί οριστικά πολιτική λύση.
Επίσης, ανέφερε ότι έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί η διαδικασία για τη συγκέντρωση υπογραφών, οι οποίες πρόκειται να κατατεθούν στο αρμόδιο Υπουργείο σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί σύντομα και κάλεσε τον λαό της Πετρούπολης σε επαγρύπνηση, ώστε μαζί με τον Δήμο να οργανώσει την πάλη του.
Τέλος, η κα Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ, προέβη σε ενημέρωση των πολιτών για τις απαντήσεις που έδωσαν αρμόδιοι φορείς και Υπουργεία σχετικά με την επερώτηση την οποία είχε καταθέσει στη Βουλή το ΚΚΕ για το επίμαχο ζήτημα.  

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ