Ο Δήμος Πετρούπολης, συνεχίζοντας το σημαντικό έργο του στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, διένειμε την προηγούμενη εβδομάδα σχολικά είδη, αλλά και τρόφιμα (ψωμί, αλλαντικά και δημητριακά) σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών, που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η γραφική ύλη που διανεμήθηκε ήταν προσφορά των παιδιών τα οποία συμμετείχαν στο πρόγραμμα των Παιδότοπων του Δήμου Πετρούπολης, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, σε μια ένδειξη ανιδιοτελούς προσφοράς προς την Κοινωνική Πολιτική και Πρόνοια του Δήμου μας.
 Η προσπάθεια που γίνεται για την επαρκέστερη κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας που στερούνται βασικές λειτουργίες διαβίωσης είναι μεθοδευμένη και αποσκοπεί όχι μόνο στην υλική, αλλά και στην ηθική συμπαράστασή τους, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
 Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, ο Δήμος Πετρούπολης πρόκειται να συνεχίσει τον αγώνα του, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του, με επόμενες διανομές σε είδη πρώτης ανάγκης, σε άμεσο χρονικό διάστημα.