Την Τρίτη 03.03.2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κας Κανέλλη Ζαχαρούλας με τον Υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Π. Αλεβίζο.
Μετά από εκτενή παράθεση των ελλείψεων και των προβλημάτων λειτουργίας του τοπικού ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), ο κ. Αλεβίζος και η Αναπλ. Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Αγ.  Αναργύρων κ. Π. Κακούρη με τα παρευρισκόμενα στελέχη, υποσχέθηκαν στους εκπροσώπους του Δήμου ότι σύντομα θα στελεχώσουν το τοπικό ΠΕΔΥ με παιδίατρο και καρδιολόγο, ενώ θα συνδράμουν στον εμβολιασμό των μαθητών και στον οδοντιατρικό τους έλεγχο και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα ελέγχου των ατομικών βιβλιαρίων υγείας των μαθητών των σχολείων της Πετρούπολης.
Επίσης, θα δοθεί άμεσα εντολή στην παθολόγο και στον πνευμονολόγο του παραρτήματος, να έχουν το δικαίωμα συνταγογράφησης φαρμάκων σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για πλήρη στελέχωση των Ιατρείων με όλες τις ειδικότητες και όλα τα εργαστήρια, με προοπτική την δημιουργία πλήρους ανεπτυγμένου Κέντρου Υγείας στην Πετρούπολη, στελεχωμένο με επαρκή και μόνιμο προσωπικό. Διεκδικούμε ένα καθολικό δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.