Καλοκαιρινή εκδήλωση - παράσταση του τμήματος ΑΜΕΑ

Την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, το τμήμα Α.Μ.Ε.Α του Δήμου Πετρούπολης παρουσίασε την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του, στο Σινέ Πετρούπολης, με τίτλο “Η Μουσική της Πόλης”.
  Τα μέλη του Τμήματος παρουσίασαν ένα απαιτητικό θεατρικό δρώμενο, που βασιζόταν σε διασκευασμένο παραμύθι, το οποίο έθιγε προβλήματα μιας σύγχρονης μεγαλούπολης. Η προσπάθεια της ειδικής ομάδας συγκίνησε τους θεατές, καθώς συνδύαζε προσαρμοσμένο θέατρο, χορό και τραγούδι, δίνοντας σε όλα τα παιδιά του Τμήματος την χαρά της δημιουργικής συμμετοχής σε μια πολιτιστική εκδήλωση.
  Το τμήμα Α.Μ.Ε.Α που αριθμεί πάνω από 50 μέλη στοχεύει πάντα στην παρουσία των μελών της σε αθλητικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ώστε να αυξάνεται η δυναμική της αποδοχής της διαφορετικότητας.
  Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Σίμος Ευάγγελος ,η αντιδήμαρχος κα  Πουλογιαννοπούλου Βάσω, η αντιδήμαρχος κα Ζορμπά Ανθή και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καζαδέης Λευτέρης.
  Ο Δήμαρχος που σταθερά εδώ και χρόνια στηρίζει το Τμήμα Α.Μ.Ε.Α τίμησε τα μέλη, τους συντελεστές και τους εθελοντές της ομάδας με αναμνηστικά μετάλλια και επαίνους,  ενώ συνεχάρη την υπεύθυνη και ειδική γυμνάστρια του Τμήματος, Κατερίνα Κυριάκου, για την επί χρόνια δράση και συμβολή της στο Τμήμα. Τέλος, ο Δήμαρχος συγκινημένος δήλωσε ότι στις δύσκολες στιγμές που ζούμε η Διοίκηση κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι εφικτό,  ώστε να στηρίζονται τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι οικογένειες τους.

 

Καλοκαιρινή εκδήλωση - παράσταση του τμήματος ΑΜΕΑ

Καλοκαιρινή εκδήλωση - παράσταση του τμήματος ΑΜΕΑ

Καλοκαιρινή εκδήλωση - παράσταση του τμήματος ΑΜΕΑ