Δήμος Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης, και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Παιδείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, έχει προχωρήσει στη διοργάνωση ομιλιών στους χώρους των Παιδικών μας Σταθμών, ώστε να στηριχτεί ο πολύ σημαντικός ρόλος των γονέων στην αγωγή των παιδιών και στην μετέπειτα νοητική, συναισθηματική, ηθική και ψυχολογική ανάπτυξή τους.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά ομιλίες σε ομαδικές συναντήσεις γονέων με την ειδική παιδοψυχολόγο κα Κατερίνα Σολωμού.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:

1. Στις 25/09/2019, από 18:00 έως 20:00, στο κτίριο του Ζ΄ Δημοτικού Σταθμού (Σκουφά & Ναυαρίνου), για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στους Ζ΄, ΣΤ΄& Β΄ παιδικούς σταθμούς.

2. Στις 02/10/2019, από 18:00 έως 20:00, στο κτίριο του Δ΄ Δημοτικού Σταθμού (Αναπαύσεως 31), για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στους Δ΄ & Γ΄ παιδικούς σταθμούς.

3. Στις 9/10/2019, από 18:00 έως 20:00, στο κτίριο του A΄ Δημοτικού Σταθμού (Ελ. Βενιζέλου 110), για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στους Α΄& Ε΄ παιδικούς σταθμούς.

Το θέμα της ομιλίας είναι: «ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Μετά την ομιλία οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους, αλλά και να δεχτούν προτάσεις και συμβουλές από την ειδική παιδοψυχολόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πετρούπολης.