Χαιρετισμός του Δημάρχου.

 
Αγαπητοί επισκέπτες,
Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Σας καλωσορίζω στην αναβαθμισμένη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Πετρούπολης!
Η έναρξη λειτουργίας της εκσυγχρονισμένης, πιο εύχρηστης και λειτουργικής ιστοσελίδας του Δήμου μας είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας για την αμεσότερη ενημέρωση, την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τις δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και για την βελτίωση της μεταξύ μας επικοινωνίας. Μέσα από την αναβαθμισμένη διαδικτυακή πύλη θα έχετε τη δυνατότητα έγκαιρης πληροφόρησης για τις καταστάσεις και τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη, για τις πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις και δράσεις, για τα έργα που διεκπεραιώνονται και γενικά για όλες τις δραστηριότητες του Δήμου Πετρούπολης.
Παράλληλα, μέσα από τις ανακοινώσεις, δελτία τύπου, ειδήσεις, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στην πόλη μας.
Με την χρήση σύγχρονων εργαλείων και βοηθημάτων,  για την παρουσίαση και τη λειτουργικότητα, έγινε δυνατό να ικανοποιηθεί κάθε λειτουργική και μη απαίτηση για την υλοποίηση των απαιτούμενων υπηρεσιών προς όλους σας. Η νέα ιστοσελίδα θα αποτελέσει κομβικό σημείο στην μεταξύ μας επικοινωνία, μέσω της υποβολής αιτημάτων ή παραπόνων από μέρους σας και την ταχύτερη δυνατή
ανταπόκριση/απάντηση από εμάς, με απώτερο πάντα στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής στην πόλη μας.
Ελπίζω να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό στις προσδοκίες όλων για ορθότερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση, εκπληρώνοντας τον βασικό στόχο της βελτιωμένης διαδικτυακής αυτής δημιουργίας!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ