Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Πετρούπολης

Θερμαινόμενος χώρος στον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης θα λειτουργήσει θερμαινόμενο χώρο, με στόχο την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα εν όψει της προβλεπόμενης πτώσης της θερμοκρασίας και των άστατων καιρικών φαινομένων, το Β΄ Κ.Α.Π.Η. Πετρούπολης (Κρήτης και Δωδεκανήσου, Τηλ. 210 5062522), θα λειτουργεί ως διαθέσιμος θερμαινόμενος χώρος για τη φιλοξενία αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων, από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 για όλο το 24ωρο και για όσο διατηρηθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Η λειτουργία του θερμαινόμενου χώρου θα γίνει με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ οι άνθρωποι της Κοινωνικής Υπηρεσίας θα βρίσκονται στον χώρο για να προσφέρουν ζεστά ροφήματα και σνακ σε όποιον το χρειάζεται.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 5064061 (Κοινωνική Υπηρεσία) και 210 5021300 (Αμαξοστάσιο του δήμου).