«ΥΠΑΡΧΩ… 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!» Συναυλία - Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη
Ο Στέλιος Καζαντζίδης τραγούδησε με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες της ζωής των βιοπαλαιστών, του Έλληνα της ξενιτιάς και μέσα από τη μουσική που αντιπροσώπευσε και την προσωπικότητά του, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στον κόσμο, όχι μόνο γιατί αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, αλλά και γιατί τα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν βιωματικά, ενώ ο ίδιος, ακόμα και στο αποκορύφωμα της καριέρας του, παρέμεινε ένας άνθρωπος του λαού.
Η ακτινοβολία μιας τέτοιας προσωπικότητας, παραμένει το ίδιο δυνατή, 22 χρόνια μετά τον θάνατό του, κατατάσσοντάς τον σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες του ελληνικού μουσικού στερεώματος.
Στη συναυλία – Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, «Υπάρχω… 22 χρόνια μετά», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Πέτρας, θα συμμετάσχουν αγαπημένοι ερμηνευτές (Στέλιος Διονυσίου, Χρήστος Μενιδιάτης, Κώστας Καραφώτης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κωνσταντίνα, Αλέξανδρος & Άκης Κοπαλάς), ενώ η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τις ανάγκες του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ».
Ο Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Γυναικείος Σύλλογος «Ελπίδα Μάνας», στηρίζει ενεργά κακοποιημένες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες γυναικών, τόσο υλικά όσο και ηθικά και ψυχολογικά, με συνεπή παρουσία τα τελευταία 4 χρόνια.
Αποτελείται από 8000 εγγεγραμμένα μέλη πανελλαδικά.
Παράλληλα με τη δράση του συλλόγου, δημιουργήθηκε και ο γυναικείος συνεταιρισμός “Ippoliti“, στον οποίο εντάσσονται τα ευπαθή μέλη του συλλόγου, με στόχο να δημιουργηθούν όσες περισσότερες θέσεις εργασίας για αυτές τις γυναίκες και παράλληλα, μέσω της εκπαίδευσης και της δημιουργίας, να πωλούνται τα προϊόντα που φτιάχνουν τα μέλη του συλλόγου στον συνεταιρισμό, προσφέροντάς τους ένα συμπληρωματικό εισόδημα.
Στόχος του συλλόγου είναι να αναπτυχθεί η ήδη υπάρχουσα φιλανθρωπική του δραστηριότητα, αλλά και να δημιουργηθεί μια δομή φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.
Τραγουδούν (αλφαβητικά):
Γεράσιμος Ανδρεάτος, Στέλιος Διονυσίου, Κώστας Καραφώτης, Λάμπρος Καρελάς, Αλέξανδρος & Άκης Κοπαλάς, Κωνσταντίνα, Χρήστος Μενιδιάτης.
Μαέστρος ο Γιώργος Παγιάτης.
Τιμητική συμμετοχή:
Θανάσης Πολυκανδριώτης, Τάκης Σούκας
Θέατρο Πέτρας: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00
(Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00)
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση: 12 ευρώ (www.viva.gr)
Ειδική προσφορά για τα πρώτα εισιτήρια μέσω Viva.gr: 10 ευρώ
VIP εισιτήρια με ειδικά προνόμια, σε περιορισμένο αριθμό: 25 ευρώ
Πληροφορίες: τηλ. 2121050020