Τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

 

Η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης σε συνέχεια της ανάληψης πρωτοβουλιών – ενεργειών σχετικά με την ελαχιστοποίηση της ηχορύπανσης, πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, μετά από κάλεσμα του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου.
Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ασφάλειας Δ. Αττικής κ. Μπιτσακάκης, ο Αστυνόμος Β’ της Τροχαίας Δ. Αττικής κ. Σταματονικολός και ο Διοικητής του Α.Τ. Πετρούπολης κ. Παναγιωτόπουλος, ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στην πόλη, όπως το θέμα της ηχορύπανσης, της ασφάλειας των πολιτών και της γενικότερης ευταξίας, ενώ δεσμεύτηκαν εκατέρωθεν για τις δικές τους ενέργειες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Οι κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον Δήμαρχο, μεταξύ άλλων αφορούν την καθημερινή παρουσία της Αστυνομίας σε κομβικά σημεία της Πετρούπολης, ειδικά σε συγκεκριμένες ώρες, ενώ τόνισε πως η αύξηση των περιπολιών θα λειτουργήσει καταλυτικά στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την εξάλειψη δυσάρεστων φαινομένων.
Από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου έδωσαν επίσης το παρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χρήστος Πάλλης και οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Χριστόπουλος, Θανάσης Σκαλιστήρας & Στέλιος Χρυσικός.