Συνάντηση των Αντιδημάρχων Πολιτισμού της Δυτικής Αθήνας με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο.
Συνάντηση των Αντιδημάρχων Πολιτισμού της Δυτικής Αθήνας με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο.
Την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Χάρη Ρώμα, με τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού των δήμων της Δυτικής Αθήνας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης που εξελίχθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, βρέθηκε η Συνδιοργάνωση των Πολιτιστικών Δράσεων και των Θεατρικών-Μουσικών Εκδηλώσεων, που αναβαθμίζουν τη ζωή των πολιτών μέσα από τις διαχρονικές αξίες του πολιτισμού μας και αποτελούν συνιστώσα μιας υγιούς κοινωνίας.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πετρούπολης Χρυσάνθη Παχίδου με στόχο τη συνεργασία και τη στήριξη του πολύπαθου χώρου της τέχνης, εστίασε στη Συνδιοργάνωση Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, μεταξύ του Δήμου Πετρούπολης και της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας, καταθέτοντας και τις δικές της απόψεις και προτάσεις.
Από την πλευρά της Περιφέρειας υπήρξε δέσμευση πως θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που θα ενταχθούν στο Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα με στόχο τη στήριξη των ανθρώπων του Πολιτισμού και την ουσιαστική ψυχαγωγία των θεατών.
Με όχημα τον πολιτισμό, μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.