«Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» για τους κατοίκους του Δήμου Πετρούπολης.
Κοινόχρηστα Ηλεκτρικά Ποδήλατα έρχονται σύντομα στον Δήμο Πετρούπολης
Στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»), η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης διοργανώνουν κύκλο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) για την ενημέρωση ενηλίκων (18+) γονέων και κηδεμόνων, στελεχών της δημόσιας και τοπικής διοίκησης αλλά και του ιδιωτικού τομέα, επιχειρηματιών, μελών οργανώσεων του ευρύτερου τομέα και όλων των δημοτών, σχετικά με υπηρεσίες, εργαλεία και μεθόδους για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου.
Σας περιμένουμε διαδικτυακά την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 στις 19:00 στο webinar με θέμα: «Συμβουλευτική Οικογένειας σε θέματα του Διαδικτύου». Βασική Εισηγήτρια είναι η κα Αγγελική Ρουμελιώτου, Επιμελήτρια Ανηλίκων.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να κάνουν εγγραφή στην παρακάτω φόρμα: https://tinyurl.com/digitalattiki
Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο webinar είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες και η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου. Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν.
Η δράση θα συνεχιστεί τον Απρίλιο και τον Μάιο με τον τρίτο θεματικό κύκλο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:
• Την Ιστοσελίδα ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ | ΠΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ptapatt.gr): https://www.ptapatt.gr/el/node/427
• Τη Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/digital.attiki
• Το Κανάλι YouTube: https://tinyurl.com/atticadigital