«ΠΡΟΣΟΧΗ ο φίλος ΔΑΓΚΩΝΕΙ»

Η άκρως επιτυχημένη παράσταση του Χειμώνα κάνει πρεμιέρα στο «Φεστιβάλ Πέτρας» τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020.

Η κωμωδία «ΠΡΟΣΟΧΗ ο φίλος ΔΑΓΚΩΝΕΙ», είναι μια ανατρεπτικά αυτοσχεδιαστική παράσταση που αγκαλιάστηκε με θέρμη από το κοινό κατά την διάρκεια του Χειμώνα.
Η σκηνοθετική ματιά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη «παντρεύει» το επιτυχημένο θεατρικό κείμενο με τον δημιουργικό αυτοσχεδιασμό, δίνοντας το έναυσμα στους συμπρωταγωνιστές του να ξεδιπλώσουν επί σκηνής την αυθόρμητη δοκιμασμένη καλλιτεχνική έμπνευση και να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής.
Πρόκειται για μια κοινωνική σάτιρα, με ανατροπές, απρόοπτα και αυτοσχεδιασμούς, όπου το διαρκές παιχνίδι του λόγου, η αλήθεια και η ψευδαίσθηση συνυπάρχουν αρμονικά προκαλώντας αστείρευτο γέλιο!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο… φίλοι όπως πίστευαν. Η παράσταση αποτελεί «ύμνο» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Ερμηνεύουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Μαρία Τσαμουδάκη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Θέατρο Πέτρας: Δευτέρα 13 Ιουλίου
Θεατρική Παράσταση: «ΠΡΟΣΟΧΗ ο φίλος ΔΑΓΚΩΝΕΙ»
Ώρα έναρξης: 21:30, Διάρκεια: 110′
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση – άνεργοι – φοιτητικά: 15 ευρώ