ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες για την συνολική ανακατασκευή και ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου μας, με σκοπό τη δημιουργία χώρων με σύγχρονο εξοπλισμό και με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, που θα εξασφαλίσουν ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη πραγματοποιηθεί πλήρης ανάπλαση στις παιδικές χαρές του Προφήτη Ηλία και της οδού Κερασόβου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών της Αγ. Τριάδας και της οδού Πίνδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 θα τεθεί προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η έγκριση της μελέτης που εκπονήθηκε από την τεχνική μας υπηρεσία για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Αγίου Δημητρίου και της οδού Βούτσαλη, ύψους 465.736,59 ευρώ.

Τέλος, το πολύ σημαντικό αυτό έργο πλήρους παρέμβασης στις παιδικές χαρές της Πετρούπολης θα ολοκληρωθεί με την ανακατασκευή των τεσσάρων παιδικών χαρών στην πλατεία Θέτιδος, στο Γραμμικό Πάρκο, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Καραολή Δημητρίου και στις εγκαταστάσεις στο Ποικίλο.

Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, ως απόρροια των τεράστιων περικοπών της κρατικής χρηματοδότησης, που αγγίζουν το 65%, συνεχίζουμε να ασκούμε πιέσεις σε φορείς και Υπουργεία (Περιφέρεια Αττικής, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Περιβάλλοντος κλπ.) και προσπαθούμε μεθοδικά και στοχευμένα να εξασφαλίζουμε αυξημένες χρηματοδοτήσεις, για την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και γενικά για έργα ουσίας, που θα συντείνουν στην βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Πετρούπολης.