Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος

Μήνυμα Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές που πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα το δύσκολο, ανηφορικό και επίπονο μαραθώνιο των εξετάσεων, Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία!
Η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος.

Με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας ώστε να τις αδράξετε και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Επιθυμώ ακόμη να συγχαρώ τους γονείς σας, που μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης που όλοι βιώνουμε, υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τις προσπάθειές σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι παρά τα σημαντικά προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας, αγωνίζονται να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και παραμένουν αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα.
Σε αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, εύχομαι ολόψυχα το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους όλων, μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών και να αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου.

Καλή επιτυχία!