Δήμος Πετρούπολης

«Οριοθέτηση και  σωστή Επικοινωνία  στην  οικογένεια»   Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Πετρούπολης, σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής (ΑΣΔΑ), στις 14, 21 και 28 Νοεμβρίου, στους χώρους των Παιδικών Σταθμών.
Σκοπός της σειράς των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν από ειδικό παιδοψυχολόγο και είχαν ως θέμα «Οριοθέτηση και σωστή Επικοινωνία στην οικογένεια», ήταν η στήριξη και ο ρόλος των γονιών στην αγωγή των παιδιών τους, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα νοητική, συναισθηματική, ηθική και ψυχολογική ανάπτυξή τους.
Η προσέλευση ήταν μεγάλη, οι γονείς έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους σχετικά με την εξέλιξη των ομιλιών, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν την δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα, να εκφράςσουν τους προβληματισμούς τους και να δεχτούν προτάσεις και συμβουλές από την ειδική παιδοψυχολόγο.
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί χρέος της να συνεχίσει τις προσπάθειες, προκειμένου να προσφέρει ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες ενημέρωσης των οικογενειών σε θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις και την επικοινωνία με τα παιδιά.

Η Δημοτική Αρχή
30/11/2018